Proces

Inspektorica Porezne uprave negirala primanje mita

Vijesti / Flash | 20. 03. 2017. u 22:19 S.S.
Kopirati

Inspektorica Porezne uprave Republike Srpske Ljiljana Petković negirala je krivicu da je primila mito od 2.000 konvertibilnih maraka. Petković je pred Svjetlanom Marić, sutkinjom za prethodno saslušanje Okružnog suda u Banjoj Luci, rekla da se ne osjeća krivom.

Prema optužnici, Petković je uzela mito od majke vlasnice ugostiteljskog objekta 'Lony bar Maršal' u Kozarskoj Dubici. Ona je ovaj objekat kontrolirala u periodu od 4. do 8. rujna prošle godine, piše BIRN.

"Prilikom kontrole u poslovanju, pronašla je određene nedostatke i napravilnosti, odnosno neizdavanje fiskalnih računa. Međutim, nije izdala prekršajni nalog niti je izrekla mjeru zabrane obavljanja djelatnosti ovog poreznog obveznika", navedeno je u optužnici Republičkog tužiteljstva.

Poslije toga, kako stoji u optužnici, od majke vlasnice kafića primila je novac za neizvršenje svojih službenih radnji. Petković je policija uhitila 13. rujna prošle godine.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.