Ima i to

'Ti ćeš meni...': Prijetnje inspektoru zbog kažnjavanja za kršenje kućne izolacije

"O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje kaznenog djela 'Ugrožavanje sigurnosti'", navodi se u priopćenju iz Policijske uprave Doboj.
Vijesti / Flash | 26. 03. 2020. u 09:56 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijskoj stanici Derventa prije dva dana obratio se općinski inspektor iz Dervente, koji je prijavio da ga je osoba inicijala S. M. iz Dervente nazvala telefonom te uputila prijeteće riječi, iz razloga što je izdao prekršajni nalog članovima njegove obitelji, jer se prilikom kontrole nisu nalazili na adresi na kojoj su prijavili boravak za vrijeme kućne izolacije, javlja Anadolu Agency (AA).

"O navedenom je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje kaznenog djela 'Ugrožavanje sigurnosti'", navodi se u priopćenju iz Policijske uprave Doboj.

Policijska uprava Doboj apelira na građane da poštuju Zaključak Republičkog štaba za vanredne situacije o obaveznom provođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim koronavirusom u RS-u, a kojim se propisuju vanredne mjere u cilju prevencije širenja koronavirusa "SARS-CoV-2" i "COVID-19" bolesti na teritoriju RS-a.

"Svi oni koji ne budu poštovali odluke Republičkog stožera za vanredne situacije biće procesirani u skladu s pozitivnim zakonskim propisima", navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close