Nevjerojatno!

I ovo je BiH: U kruhu pronašla čavao

''Kruh je stvarno bio svjež, ali kada sam u jednom komadu vidjela čavao – prestravila sam se'', ističe Banjalučanka.
Vijesti / Flash | 10. 11. 2018. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Čavao u kruhu

Udruženje za zaštitu potrošača DON objavilo je na svom Facebook profilu fotografije bijelog kruha u kojem je jedna Banjalučanka, kako tvrdi, pronašla čavao.

Ona je rezani kruh, zamotan u celofan, kupila u jednom marketu.

''Kruh je stvarno bio svjež, ali kada sam u jednom komadu vidjela čavao – prestravila sam se. I to najviše zbog malog djeteta jer voli jesti samo sredinu kruha'', ispričala je za Srpskainfo majka, čiji identitet je pozat redakciji ovog portala.

Ona je slučaj fotografirala, ali nije, kaže, zvala inspekciju jer nema više povjerenja ni u koga.

Obratila se jedino Udruženju za zaštitu potrošača DON, koje je još jednom pozvalo sve potrošače da dobro otvore oči i da slične slučajeve obavezno prijave nadležnim odrganima.

''Kada kupite kruh i ne sanjate da ujedno dobijete i stimulator za povećanje željeza u krvi. Da se greške događaju toga smo svi svjesni, ali da se ne želimo ispričati i prihvatiti činjenicu da se to može svima dogoditi, da ćemo se potruditi da do toga više ne dođe. Umjesto toga želimo suditi potrošaču??? Jer Bože moj, sve je ovo izmišljeno, mi jedini ispravno radimo, nagovorila ih konkurencija. No ovo je stvarna priča iz jedne od pekara… Ne dozvolite da se ovo i Vama dogodi, idite do trzišne i sanitarne inspekcije i ovo prijavite, samo tako ćemo suzbiti bahato ponašanje pojedinih proizvođača kruha'', rekli su iz DON-a.

Kopirati
Drag cursor here to close