#PP

Hrvatski mediji prozivaju Čovića zbog nepropisnog parkinga u Dubrovniku

U Dubrovniku postoje mjesta predviđena za parkiranje u sličnim slučajevima, no čelnik bosanskohercegovačkog HDZ-a i njegova pratnja odlučili su ostaviti vozila nasred ulice.
Vijesti / Flash | 12. 02. 2019. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora danas je stigao u Dubrovnik.

Za to se vjerojatno ne bi ni znalo da jedan Čovićev automobil nije parkiran na autobusnoj stanici, a drugi na nogostupu na ulazu u Dubrovnik iz smjera Ploča, piše Index

Dubrovčani zvali pauk. Došao je, ali nije digao nijedan od dva bahato parkirana Čovićeva auta

Jedan od dva automobila koje je ostavio šef bosanskohercegovačkog HDZ-a, onaj parkiran na nogostupu, posebno je razbjesnio Dubrovčane koji su pozvali pauk.

No kako doznaje Index.hr, Pauk se pojavio, no nije digao nijedan od dva automobila s BiH registarskim oznakama.

Iako se pojavila informacija da je Čović u posjetu županu Dubrovačko-neretvanske županije Nikoli Dobroslaviću, iz Županije tvrde da to nije slučaj.

Koga Čović posjećuje u Dubrovniku?

"Dragan Čović nije u službenom posjetu županu, ni ne može biti jer je župan na putu. Nije nam se najavio i ne znamo da je ovdje", rekli su za Index.

No, kako doznajemo, Čović je bio u neslužbenom posjetu lokalnim vlastima u Dubrovniku.

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović boravio je danas u Dubrovniku te se sastao sa Matom Frankovićem, gradonačelnikom, te je posjetio župu Velike Gospe unutar zidina grada Dubrovnika te razgovarao sa župnikom don Stankom Lasićem.

Inače, u Dubrovniku postoje mjesta predviđena za parkiranje u sličnim slučajevima, no čelnik bosanskohercegovačkog HDZ-a i njegova pratnja odlučili su ostaviti vozila nasred ulice.

Kopirati
Drag cursor here to close