Komentar na presudu

Horde zla: ''Slučaj je postao smijurija kad je Knezović pobjegao iz zatvora u Lištici''

Vijesti / Flash | 16. 09. 2017. u 06:45 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje navijača FK Sarajevo (UNFKS) "Horde zla" oglasilo se povodom jučerašnje presude Županijskog državnog odvjetništva u Splitu koje je oslobodilo Olivera Knezovića optužbi za ubojstvo Vedrana Puljića, navijača FK Sarajevo koji je ubijen u Širokim Brijegu 4. listopada 2009. godine.

"Županijsko državno odvjetništvo u Splitu je danas oslobodilo Olivera Knezovića za ubojstvo Vedrana Puljića te ranjavanje još šestorice navijača FK Sarajevo. Danas, gotovo osam godina od nemilog događaja čini nam se da je agonija završena. Ali samo nam se čini, agonija je tek počela. Ako uzmemo u obzir da je nesposobnim pravosudnim institucijama Hrvatske i BiH trebalo osam godina da utvrde da Oliver nije ubio Vedrana, pitamo se koliko će godina još trebati da se utvrdi tko je zaista ubojca, te ko je ranio još šest momaka?", navode iz UNFKS Horde Zla..

Pitaju se da li će slučaj Vedrana Puljića ostati još jedan "u nizu nerazjašnjenih događaja na brdovitom Balkanu".

"Prosto je nevjerojatna činjenica da nikome nije u interesu rješavanje ubojstva mladog momka, a ranjavanje još šestorice. Možda bi i bilo u interesu da nije javna tajna to kako je Vedrana ubila policija?! Kada je neko na ovom brdovitom Balkanu dobio neki spor protiv države? Kakve su šanse da na tom istom Balkanu u jednoj od najkorumpiranijih država Europe navijači dobiju spor protiv policije? Ravne nuli! Smijurija od cijelog slučaja je počela onog momenta kada je Oliver pobjegao" iz pritvora u Lištici'', dodaju Horde zla.

Kopirati
Drag cursor here to close