Apel za pomoć

Hitno potreban novac za život bolesnog dječaka iz Mostara

Sredstva koja su potrebna za vježbe, operaciju i boravak u Turskoj iznose oko 27 000 do 30 000 eura.
Vijesti / Flash | 14. 04. 2021. u 07:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Privatni album / Hitno potreban novac za život bolesnog dječaka iz Mostara

Jasmin Jovanović iz Mostara, hrabri bolesni dječak koji se se čitav premladi život bori s više bolesti trenutno se nalazi u Turskoj na terapijama pred operaciju. Ima šansu da ozdravi ali je za liječenje hitno potreban novac.

Kao bebi mu je dijagnosticirana Epilepsia G40, Hipotireoza, Cito Mega Virusna infekcija, Distoni sindrom, Encefalopatia, te spada u grupu neurorizične djece.

Zahvaljujući donacijama dobrih ljudi, Jasmin je uspio otići u Tursku na početak liječenja, no prava borba tek predstoji. Liječnici iz Turske su potvrdili da se Jasminu mora uraditi operacija.

Ali prije operacije mali Jasmin mora kontinuirano ići na vježbe najmanje tri mjeseca da bi muskulatura ojačala i da bi mogao podnijeti operaciju.

Za Jasmina bi sada bilo najopasnije stati. Liječnici su također potvrdili da postoji velik rizik razvijanja karcinoma ako se ništa ne uradi.

U toku je kupovanje vremena kako bi beba Jasmin ostala na liječenju. Jasminovim roditeljima hitno je potreban novac kako bi mali Jasmin mogao ostati na terapijama pred operaciju u Turskoj. Novca u ovom trenutku nema, u Turskoj su i bore se dan za dan za život njihovog sina Jasmina Jovanovića.

Sredstva koja su potrebna za vježbe, operaciju i boravak u Turskoj iznose oko 27 000 do 30 000 eura.

Novac za Jasminovo liječenje možete uplatiti na broj računa (unutar BiH):

NOVA BANKA: 5550000049699811

Za uplate iz inozemstva otvoren je multivalutni račun (detalji u PDF dokumentu ispod).

Jasminovog oca Azera možete kontaktirati na broj: 061 197 072.

Kopirati
Drag cursor here to close