Dan policije

Herceg: Policija HNŽ-a je jedna od najučinkovitijih policija u BiH

Naša policija služi nam na ponos i čast, što se osobito pokazalo u ovom nesretnom vremenu pandemije s kojom smo suočeni, kazao je Herceg
Vijesti / Flash | 29. 09. 2020. u 11:20 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu blagdana sv. Mihovila, nebeskog zaštitnika policije, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) Nevenko Herceg uputio je prigodnu čestitku županijskom ministru unutarnjih poslova Slađanu Bevandi, kao i svim pripadnicima policijskih snaga, umirovljenim i aktivnim policajcima.

''Osobno i uime Vlade HNŽ-a, od srca Vam čestitam blagdan sv. Mihovila, nebeskog zaštitnika policije. Naša policija služi nam na ponos i čast, što se osobito pokazalo u ovom nesretnom vremenu pandemije s kojom smo suočeni.

Onako kako našu policiju percipiramo, tako se prema njezinim pripadnicima i odnosimo i zato sam ponosan što imamo jednu od najopremljenijih, najprofesionalnijih i najučinkovitijih policijskih organizacija u državi.

Ne dvojeći kako će pripadnici MUP-a HNŽ-a i dalje svoj posao obavljati savjesno i profesionalno, u službi mira i sigurnosti naše zajednice, srdačno Vas pozdravljam'' stoji u čestitki.

Podsjećamo, Dan policije HNŽ-a obilježava se u Ljubuškom, zajedno sa MUP-ovima ŽZH, HBŽ-a i PŽ.

 
Kopirati
Drag cursor here to close