Zima udara

HBŽ: Snijeg otežava promet, ljudska i materijalna dobra nisu ugrožena

Predstavnici Uprave za civilnu zaštitu Hercegbosanske županije naveli su kako da je magistralni put Livno – Šujica na prijevoju Borova glava zatvoren za sav promet.
Vijesti / Flash | 25. 01. 2019. u 15:51 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvor fotografije: Facebook / Snijeg u Tomislavgradu

Zbog vremenskih neprilika, oborina i snježnih nanosa te zbog činjenice da su pojedine općine na području Hercegbosanske županije proglasile stanje prirodne nesreće, u petak je u zgradi Vlade HBŽ-a održana izvanredna sjednica Županijskog stožera civilne zaštite.

Predstavnici Uprave za civilnu zaštitu Hercegbosanske županije naveli su kako se, prema informacijama koje su dobili iz općinskih službi civilne zaštite, prometovanje na magistralnim, regionalnim i lokalnim putovima odvija u otežanim uvjetima te da je magistralni put Livno – Šujica na prijevoju Borova glava zatvoren za sav promet.

Istaknuto je kako u koordinaciji s općinskim službama raspoloživa mehanizacija radi na deblokiranju svih putnih pravaca te da, prema raspoloživim informacijama, nije bilo dojava o ugrožavanju ljudskih i materijalnih dobara na području Hercegbosanske županije.

Zaključeno je da će Županijski stožer civilne zaštite HBŽ-a pratiti stanje na terenu i ukoliko bude potrebno održati novu sjednicu na kojoj će donijeti odluku o daljnjem postupanju.

Kopirati
Drag cursor here to close