Časnik za vezu

Hass se oprostio od BiH

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić, sa svojim suradnicima, primio je u oproštajni posjet časnika za vezu Savezne policije Njemačke za Bosnu i Hercegovinu Olivera Hassa
Vijesti / Flash | 02. 07. 2020. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Granične policije BiH Zoran Galić, sa svojim suradnicima, primio je u oproštajni posjet časnika za vezu Savezne policije Njemačke za Bosnu i Hercegovinu Olivera Hassa te novoimenovanog časnika Floriana Wedekinda, 2. srpnja 2020. godine u Glavnom uredu GPBiH.

Na sastanku su razgovarali o dosadašnjoj suradnji Granične policije BiH i Savezne policije Njemačke te o nastavku potpore njemačke policijske agencije Graničnoj policiji BiH.

U cilju operativnog jačanja Granične policije BiH, a samim time povećanja opće i sigurnosti na granici, Vlada SR Njemačke je do sada organizirala niz obuka za policijske službenike GPBiH i pokazala se kao jedan od najučinkovitijih partnera GPBiH.

Ravnatelj GPBiH Zoran Galić je istaknuo da se Savezna policija Njemačka pokazala kao veoma važan partner u razvitku Granične policije Bosne i Hercegovine od samih početaka djelovanja GPBiH.

''Cijenjene kolege iz Njemačke pružale su potporu Graničnoj policiji u brojnim područjima, prije svega donirajući vrijednu opremu koja je bila od iznimnog značaja našim policijskim službenicima. Zahvaljujem časniku Hassu na povjerenju i suradnji te čestitam novom časniku Wedekindu i iskreno se nadamo i vjerujemo u nastavak uspješne suradnje dviju agencija'', rekao je ravnatelj Galić.

Kopirati
Drag cursor here to close