Stolački izbori

Hadžiabdić o Stocu: Prvo imenovanje zamjenskih članova komisije, pa onda odluka o poništenju

Vijesti / Flash | 06. 01. 2017. u 09:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Prvi prioritet u radu Središnjeg izbornog povjerenstva (SIP)  mora biti završetak izbornog procesa u općini Stolac, koji je prekinut 2. listopada. Nadležne službe SIP-a već rade prijedloge u vezi s imenovanjem izborne administracije u toj općini, zatim planove u vezi s financiranjem tih izbora i uopće rasporeda aktivnosti koje bi trebale uslijediti kada su u pitanju izbori u tom gradu. Ono što službeno treba uslijediti jeste odluka o imenovanju zamjenskih članova Općinskog izbornog povjerenstva Stolac, a nakon toga i odluka o poništenju izbora u Stocu'', rekla je za Avaz  Irena Hadžiabdić, predsjednica Središnjeg izbornog povjerenstva. 

Kada bi SIP mogao donijeti odluku o poništenju izbora u Stocu i utvrditi termin održavanja novih izbora u tom gradu Hadžiabdić nije mogla točno reći. 

''U ovom trenutku ne mogu reći konkretan datum kada će se to dogoditi, ali neka bitna pitanja u vezi s izborima u Stocu zasigurno će biti razmatrana na sjednici SIP-a sljedeći tjedan'', rekla je  Irena Hadžiabdić.

Irena Hadžiabdić od 1. siječnja 2017. godine je predsjednica Središnjeg izbornog povjerenstva. Na ovoj funkciji je naslijedila Ahmeta Šantića.

 

Kopirati
Drag cursor here to close