Migranti

Graničnoj policiji u pomoć stiže 50 policajaca iz FBiH

Uvjet za ovo je potpisivanje sporazuma između Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i Operativnog stožera za pitanja migracija u BiH, kojim će biti regulirani smještajni kapaciteti, ishrana i dnevnice za angažirane policijske službenike.
Vijesti / Flash | 17. 08. 2018. u 13:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalna vlada prihvatila je informaciju o zahtjevu Ministarstva sigurnosti BiH za podršku i ispomoć u ljudstvu Graničnoj policiji BiH, te dala suglasnost za angažiranje 50 policijskih službenika koje će osigurati Federalna uprava policije u suradnji s kantonalnim ministarstvima unutarnjih poslova. 

Uvjet za ovo je potpisivanje sporazuma između Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova i Operativnog stožera za pitanja migracija u BiH, kojim će biti regulirani smještajni kapaciteti, ishrana i dnevnice za angažirane policijske službenike. 

Za realizaciju zaključka Vlada je zadužila Federalno ministarstvo unutrašnjih poslova i Federalnu uprava policije, u suradnji sa Operativnim stožerom za pitanja migracija u BiH i županijskim ministarstvima unutarnjih poslova, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Vlade FBiH.


Kopirati
Drag cursor here to close