Zoran Galić

Obavijestili smo granične prijelaze, policiji dati veće ovlasti

"Kao policijski službenik sa dugogodišnjim stažom želim konstatirati da je potrebno mijenjati postojeće zakone i policiji dati još veće ovlasti a naročito u pogledu zaštite osobne i sigurnosti svih građana", kazao je Galić
Vijesti / Flash | 26. 10. 2018. u 11:54 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Direktor Granične policije BiH Zoran Galić izjavio je za Klix.ba da je operativni centar Granične policije zaprimio informaciju u vezi sa jutrošnjim incidentom u Sarajevu i da je odmah izvijestio sve granične prijelaze da poduzmu odgovarajuće mjere u slučaju da osumnjičene osobe pokušaju preći granicu.

"Kao policijski službenik sa dugogodišnjim stažom želim konstatirati da je potrebno mijenjati postojeće zakone i policiji dati još veće ovlasti a naročito u pogledu zaštite osobne i sigurnosti svih građana", kazao je Galić u vezi nemilog incidenta koji se jutros desio u sarajevskom naselju Alipašino polje.

U sarajevskom naselju Alipašino Polje noćas oko 4 sata došlo je do razmjene vatre između kradljivaca automobila i policije, u kojoj je jedan policajac ubijen, a drugome se bore za život. Poginuo je Adis Šehović, dok je teško ozljeđeni Davor Vujnović.

 

Kopirati
Drag cursor here to close