Krš, lom...

Gradska uprava osudila huliganske nerede

Vijesti / Flash | 19. 06. 2012. u 10:09 M.U.
Kopirati

Gradska uprava Grada Mostara najoštrije osuđuje sinoćnje huliganske izgrede u središtu Mostara, napad na policiju i uništavanje javne imovine i imovine grada te očekuje da svi izgrednici budu primjereno sankcionirani kako se ovakvi izgredi ne bi više ponovili, priopćeno je.

Naime, do izgreda je došlo nakon završetka sinoćnje utakmice na Euru 2012. između Hrvatske i Španjolske kada je skupina, većinom mlađih osoba, htjela prijeći u istočni dio Mostara, a u toj namjeri ih je spriječila policijska ophodnja raspoređena duž središnje gradske prometnice Bulevar. Izgradnici su kamenicama napali policijsku ophodnju. Ozlijeđeno je troje policajaca, sedmoro izgrednika je uhićeno, od kojih se jedan nalazi u bolnici.

Što se materijalne štete tiče, nastale divljanjem 200-tinjak izgrednika obučenih u majice i dresove hrvatske reprezentacije, 4 prometna znaka su polomljena, razbijeno je autobusno stajalište kod Španjolskog trga, te je nanesena manja materijalna šteta na par policijskih vozila.

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.