IPA ŽZH

Gradonačelnik Širokog Brijega dobio policijsku značku

Predstavnici IPA-e uručili su gradonačelniku Kraljeviću ''IPA friendly značku'', značku koja predstavlja prijatelja IPA-e.
Vijesti / Flash | 14. 06. 2018. u 09:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević i predsjednik Gradskog vijeća Širokog Brijega Vinko Topić u uredu gradonačelnika primili su predstavnike Međunarodne policijske udruge (International Police Associaton) Regionalnog kluba Županije Zapadnohercegovačke (IPA ŽZH) predvođene predsjednikom Zoranom Smitalom.

Predsjednik Smital upoznao je gradonačelnika Kraljevića i predsjednika GV Topića s aktivnostima udruge kojoj je na čelu istaknuvši nadolazeći humanitarni malonogometni turnir u Posušju za pomoć Domu za djecu s poteškoćama u tjelesnom i/ili psihičkom razvoju ''Marija naša nada'' iz Širokog Brijega.

Predstavnici IPA-e uručili su gradonačelniku Kraljeviću ''IPA friendly značku'', značku koja predstavlja prijatelja IPA-e. Također, uručena je kao znak zahvalnosti za potporu u djelovanju i radu istoimene udruge.

IPA (International Police Association) - Međunarodna policijska udruga je strukovna organizacija policajaca - udruga građana, koja okuplja više od 400.000 članova organiziranih u 61 državi širom svijeta, i kao takva predstavlja najveću policijsku udrugu na svijetu. Od osnivanja do danas, pod esperanto krilaticom ''Servo per Amikeco'' (Služimo kroz prijateljstvo) djeluje s ciljem širenja prijateljstva i unaprjeđenja policijske struke.

Kopirati
Drag cursor here to close