Pravda za Davida

Građani se okupili u Banja Luci: ''Okupili smo se kao podrška našim mučenicima, Davoru i Suzani''

Već 287 put građani su se okupili da zapale svijeće za Davida i pruže podršku njegovim roditeljima Suzani i Davoru.
Vijesti / Flash | 06. 01. 2019. u 19:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani Banja Luke okupili su se u nedjelju, na Badnje večer, ispred Hrama Hrista Spasitelja kako bi zapalili svijeću za ubijenog mladića Davida Dragičevića. Poslali su poruke mira i ljubavi, ali su i zatražili da odgovorne stigne pravda.

Kako su pojedini građani u izjavi za N1 kazali, već 287 put su se okupili da zapale svijeće za Davida i pruže podršku njegovim roditeljima Suzani i Davoru:

"Okupili smo se kao podrška našim mučenicima, Davoru i Suzani. Imamo namjeru da se okupljamo svaki dan. (Hoćete li biti i sutra na dan Božića?) Obvezno, i sutra i na Dan Republike Srpske. Dan RS-a ću posvetiti Davidu, zapalit ću mu svijeću".

"Poručujem da (odgovorne) stigne pravda, istina se, kako kaže Davor, zna. Očekujemo pravdu. Ja sam inače od prvog dana stala uz roditelja koji je na tako monstruozan način izgubio dijete".

"Evo, 287 dan upalili smo svijeće za našeg Davida, u ime roditelja, mirno i dostojanstveno. Ganuti smo činjenicom da ovdje pred našim svetim hramom stoje i ljudi druge vjere i nacionalnosti. To su naši dobri Samarjani, oni Samarjani o kojima je Gospod propovijedao - da su naši bližnji oni koji nam u nevolji priteknu u pomoć".

"Moja poruka večeras da više nema nacionalizma, da bude pomirenje, da se prekine mržnja među ljudima. Da ljubav pobijedi, to je Davidova poruka. A za neljude - doći će đavo po njih".

Podsjećamo, već sedam dana nije poznato što se dogodilo s ocem Davorom Dragičevićem za kojim je izdana potjernica. Majka Suzana Radanović se prije dva dana, zbog obaveza, morala vratiti u Beč.

Kopirati
Drag cursor here to close