Renovacija u punom jeku

Građani plaćaju nove tepihe bh. parlamentarcima

Parlamentarci redovno primaju plaće iako ne rade ništa, a od izbora je prošlo više od 10 mjeseci.
Vijesti / Flash | 30. 07. 2019. u 18:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konstantne političke blokade i vrlo rijetko održavanje sjednica državnog parlamenta zbog stranačkih prepucavanja i uvjetovanja nisu omeli službe u Parlamentarnoj skupštini BiH da zamjene tepihe u cijeloj zgradi.

Parlamentarna skupština BiH prošlog mjeseca se i službeno našla u najvećoj krizi u posljednje 22 godine, a sve zbog zastupnika SNSD-a koji odbijaju sudjelovanje u radu Zastupničkog doma PS BiH, ali i rukovodstva ovog doma, piše Klix.ba.

U Parlamentarnoj skupštini BiH još uvijek nisu konstituirana ni stalna radna tijela, odnosno parlamentarna povjerenstva, niti je usvojen ijedan zakonski akt koji bi omogućio bolji život građanima BiH ili doveo do stvaranja boljeg političko-pravnog sustava naše zemlje.

Za to vrijeme parlamentarci redovno primaju plaće iako ne rade ništa, a od izbora je prošlo više od 10 mjeseci. Da im bude još ugodnije na račun građana pobrinule su se službe u zgradi Parlamentarne skupštine. Naime, državni parlamentarci i službenici u zgradi Parlamentarne skupštine hodat će po novim tepisima s obzirom da se u punom jeku odvijaju radovi na zamjeni starih tepiha i staza.

Neki katovi su već zasijali u novom ruhu, dok će u idućem razdoblju i ostatak zgrade dobiti osvježenje na podovima.

Kopirati
Drag cursor here to close