''Srpski Coelho''

Govedarica: Špirić se stidi srpskih gusala pa zato kupuje stanove po Beču

Vijesti / Flash | 04. 04. 2017. u 19:34 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica izjavio je da ako netko nije dobra i poštena osoba ni sve knjige ovog svijeta mu neće pomoći da to postane.

Govedarica je to kazao reagirajući na izjavu potpredsjednika SNSD-a Nikole Špirića, koji je Govedarici prethodno poručio da se "knjige ne broje, nego čitaju".

Špirić je naveo i da "osjeća da u posljednje vrijeme raste zanimanje za broj knjiga koje je napisao".

''A posebno zanimanje za to pokazuje i gospodin Govedarica. Da ih je barem pročitao, mogao bi se baviti politikom i bez gusala'', rekao je Špirić.

Govedarica je rekao je pročitao dovoljno knjiga da zna "da nije lijepo varati svoj narod i njihovim novcem kupovati stanove po Beču".

''To što se Špirić stidi srpske tradicije i gusala njegov je problem. Njemu je očito bliža glazba Zbora bečkih dječaka od srpske epske tradicije pa je zato i kupovao stanove po Beču. Da "srpski Paolo Coelho" ima imalo srama šutio bi, jer nije javnosti poznat po stručnosti već po povezanosti sa koruptivnim aferama'', ustvrdio je Govedarica.

Predsjednik SDS-a je rekao da se poslije ovakve Špirićeve izjave postavlja pitanje da li je više knjiga napisao nego što je pročitao.

Kopirati
Drag cursor here to close