Muke po kćerki

Gorica Dodik se oglasila o 'siromaštvu'

Milorad Dodik jučer je "otvorio dušu" rekavši kako je njegova obitelj u teškom financijskom stanju.
Vijesti / Flash | 28. 10. 2021. u 12:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gorica Dodik

''What goes around, comes around'' poručuje na svom Twitteru Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika člana Predsjedništva BiH vezano za vijesti u medijima o skupljanju humanitarne pomoći njezinoj obitelji.

''Kakva povezanost i usklađenost federalnih medija i BNTV-a. Izmišljajte vijesti, lažite, ali imate i vi obitelji sve će vam se ovo vratiti00, napisala je na Twitteru.

Ponukan ''jadima'' predsjednika SNSD-a Milorada Dodika o tome da članovi njegove obitelji imaju određenih financijskih problema, jedan korisnik Twittera pokrenuo je online "humanitarnu akciju" kako bi se prikupile donacije za pomoć obitelji Dodik.

Naime, Milorad Dodik jučer je "otvorio dušu" rekavši kako je njegova obitelj u teškom financijskom stanju.

"Niko nije zaposlen, moja obitelj, uža obitelj, moj sin nije zaposlen. Moja obitelj veze nema s ovim, oni se bore za svoj život, kćerka koja ima četvoro djece koja drži u zakup restoran i plaća kiriju i koja već negativno ostvaruje prihode ", žalio se Dodik.

Tako se Gorica Dodik, pored teške financijske situacije koja je snašla njezinu obitelj, mora boriti i s medijskim natpisima te poručuje: ''Od danas za svako slovo uvrede idete na blok, pa svoje frustracije lijećite na svojim ukucanima''.

Inače, pokretač ove "humanitarne akcije" napisao je da ovo radi iz šale, ali da će sredstva koja se eventualno prikupe biti iskorištena u plemenite svrhe, liječenje djece.

Kopirati
Drag cursor here to close