Federacija odlučila

FUP-u više mjesta u Mostaru

Prostor se nalazi u ulici Ante Starčevića b.b., a služit će za smještaj Terenskog ureda Mostar
Vijesti / Flash | 23. 12. 2019. u 22:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalna uprava policije (FUP) dobit će više mjesta u Mostaru, odlučeno je na sjednici Vlade Federacije BiH koja se u ponedjeljak održala u Sarajevu.

Federalnom ministarstvu unutarnjih poslova, odnosno FUP-u, dat je na korištenje poslovni prostor površine 43,20 četvornih metara u zgradi Vlade FBiH u Mostaru.

Prostor se nalazi u ulici Ante Starčevića b.b., a služit će za smještaj Terenskog ureda Mostar za područje Hercegovačko-neretvanske, Zapadnohercegovačke, Unsko-sanske i Hercegbosanske županije.

Federalna vlada dala je na istoj sjednici poslovni prostor površine 43,47 m2 u Sarajevu, ulica Ismeta Mujezinovića broj 26, na privremeno korištenje, na razdoblje od pet godina, bez naknade, Humanitarnoj organizaciji 'Merhamet' MDD Regionalni odbor Sarajevo.

Finansijsko-informatičkoj agenciji je, na privremeno korištenje, na razdoblje od pet godina, bez naknade, dat poslovni prostor u Sarajevu u ulici Dženetića čikma broj 8, površine 159,98 m2.

Savezu osoba sa invaliditetom FBiH je dat na privremeno korištenje, na razdoblje od pet godina, bez naknade, poslovni prostor u Sarajevu u ulici Avde Smajlovića broj 5, površine 61 m2, priopćeno je iz Vlade Federacije BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close