Livač

[FOTO] Dan otvorenih vrata artiljerijskog bataljuna 4. pješadijske brigade

Domaćin, artiljerijski bataljun 4. pješadijske brigade, organizirao je taktičko – tehnički zbor oružja te sredstava veze s kojima raspolaže postrojba.
Vijesti / Flash | 22. 11. 2017. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sklopu obilježavanja dvanaeste godišnjice osnivanja Oružanih snaga BiH, u vojarni Miralem Jugo u Livču kod Mostara, održan je Dan otvorenih vrata. Domaćin, artiljerijski bataljun 4. pješadijske brigade, organizirao je taktičko – tehnički zbor oružja te sredstava veze s kojima raspolaže postrojba, na pisti vojarne.

Foto: Bljesak.info / Taktičko – tehnički zbor oružja i sredstava veze

Vojnici su u streljani organizirali i natjecanje u gađanju iz zračne puške za svoje male goste iz osnovnih škola Vrapčići, Potoci, Drežnica …

Foto: Bljesak.info / Natjecanje u gađanju iz zračne puške

U okviru istog natjecanja sudjelovali su i drugi gosti OS BiH, predstavnici Civilne zaštite i PVP Mostar, predstavnici PU Sjever-Mostar, pripadnici specijalne policije i domaća ekipa artiljerijskog bataljuna.

Pobjednicima su uručene prigodne diplome, na kraju su svi probali vojnički ručak i marendu.

Medijima su se obratili zapovjednik artiljerijskog bataljuna pukovnik Senad Salihović i glavni narednik bataljuna Miroslav Naletilić.

Foto: Bljesak.info / Glavni narednik bataljuna Miroslav Naletilić
Video: Zapovjednik artiljerijskog bataljuna pukovnik Senad Salihović

Cilj manifestacije Dani otvorenih vrata je osim obilježavanja Dana OS BiH i suradnja sa civilnim strukturama što je u ostvareno i kroz današnju manifestaciju.

Foto: Bljesak.info / Dan Oružanih snaga BiH obilježen u vojarni Miralem Jugo u Livču
Kopirati
Drag cursor here to close