Nakon potresa

Evakuirani učenici i djelatnici Srednje strukovne škole Široki Brijeg

Širokobriješkim strukovnjacima je nedavno održana vježba evakuacije danas dobro došla.
Vijesti / Flash | 26. 11. 2019. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi učenici i djelatnici Srednje strukovne škole Široki Brijeg u utorak su bili evakuirani nakon što je Bosnu i Hercegovinu pogodio potres jačine 5,2 stupnja po Richteru.

''Brzom reakcijom smo nakon potresa, koji se dobro osjetio, evakuirali sve učenike iz škole, kao i nastavno osoblje, te smo neko vrijeme proveli svi na parkingu ispred škole, više zbog zaštite i prevencije. Nakon toga smo se svi vratili u učionice, svatko za svoje radno mjesto'', izjavila je za SirokiBrijeg.info Ljerka Naletilić, ravnateljica Srednje strukovne škole Široki Brijeg.

Kako je spomenuti portal doznao od ravnateljice, među učenicima nije bilo nekog pretjeranog straha i sve je prošlo u najboljem redu što se evakuacije tiče, a prvenstveno zahvaljujući nedavnoj vježbi koja je održana u ovoj školi u organizaciji Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

''Što se tiče same školske zgrade, ona nije pretrpjela nikakva oštećenja'', potvrdila je portalu SirokiBrijeg.info ravnateljica Naletilić te dodala da su školski sati nakon potresa bili skraćeni.

Kopirati
Drag cursor here to close