OSCE

Educirao se tim za borbu protiv korupcije u HNŽ-u

Radionica je organizirana uz podršku osoblja Agencije za borbu protiv korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije BiH
Vijesti / Flash | 24. 09. 2018. u 16:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Misija OSCE-a u Bosni i Hercegovini (BiH), u koordinaciji s Agencijom za prevenciju korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije BiH, organizirala je, 24. rujna 2018. godine u Mostaru, jednodnevnu radionicu za antikorupcijski tim Hercegovačko-neretvanske županije i kontakt osobe za borbu protiv korupcije ministarstava Vlade Hercegovačko-neretvanske županije.

Cilj radionice je bio da pruži podršku timu za borbu protiv korupcije u njihovim naporima usmjerenim na nadzor i provođenje županijske strategije za borbu protiv korupcije, kao i na efikasno planiranje i koordinaciju antikorupcijskih aktivnosti.

Radionica je organizirana uz podršku osoblja Agencije za borbu protiv korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije BiH, koji su se u svojim predavanjima fokusirali na adresiranje gore navedenih prioriteta i jačanje kapaciteta tima za borbu protiv korupcije.

Misija OSCE-a u BiH posvećena je pružanju podrške naporima i aktivnostima usmjerenim na borbu protiv korupcije i jačanje kapaciteta antikorupcijskih timova na svim nivoima u BiH.

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close