Na granici

Džaba su bježali: Policija uhitila petoricu koju je tražio sud

Uhićene se okrivljuje za tešku krađu, šumsku kraću i posjedovanje droge.
Vijesti / Flash | 27. 06. 2019. u 13:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici Granične policije BiH imali su pune ruke posla posljednja dva dana te su uhitili pet osoba za kojima su tragali bh. sudovi.

Službenici Postrojbe granične policije Orašje, 27. lipnja 2019. godine, uhitili su D.S. (1973.), državljanina Bosne i Hercegovine. Graničnim provjerama utvrđeno je da ga potražuje Općinski sud u Kalesiji zbog kaznenog djela ''teška krađa''. Kontroliran je na ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prijelazu Šamac te će biti predan nadležnom tijelu. 

Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo na letu iz Istanbula, pripadnici Granične policije BiH, 26. lipnja 2019., uhitili su A.B. (1989.) jer ga potražuje Općinski sud u Lukavcu zbog kaznenog djela ''posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga''. Državljanin BiH predan je službenicima Odjela sudske policije sudova u Županiji Sarajevo. Istoga dana, službenici PGP-a Aerodrom Tuzla predali su O.S. (1958.) službenicima Sudske policije Doboj, nakon što je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Derventi radi izdržavanja kazne zatvora. Bh. državljanin je kontroliran na letu iz Stockholma.

Tijekom ulaska u našu zemlju na prijelazu Orahovlje, 25. lipnja 2019., uhićen J. M. (1991.) jer je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Ljubuškom radi izdržavanja kazne zatvora. Službenici PGP-a Doljani predali su državljanina BiH i Republike Hrvatske službenicima Sudske policije Široki Brijeg.

Službenici PGP-a Hum, 25. lipnja 2019., uhićeni su Š.H. (1962.), nakon što je utvrđeno da ga potražuje Općinski sud u Sarajevu zbog kaznenog djela ''šumska krađa''. Državljanin BiH je kontroliran na ulasku u BiH na prijelazu Hum i predan službenicima Odjela sudske policije sudova u Bosansko-podrinjskoj županiji.

Kopirati
Drag cursor here to close