Otac stradalog mladića

Na skupu SNSD-a poručio Dodiku: 'Svi su pali na tvoja obećanja, Davor Dragičević neće'

S natpisom „Ko je ubio Davida Dragičevića“ Davor je stajao u blizini dužnosnika SNSD-a, a potom mu je prišao Milorad Dodik, koji je rekao da nitko iz SNSD-a ne sprječava da se otkrije istina i niti je u svemu što se događalo u tom slučaju sudjelovao
Vijesti / Flash | 07. 09. 2018. u 13:22 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Davor Dragičević, otac stradalog banjalučkog mladića Davida, danas je tražio istinu o smrti svog sina i na skupu na kojem su kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, kao i drugi članovi SNSD-a, ozvaničili početak predizborne kampanje za predstojeće Opće izbore u BiH. 

S natpisom  „Ko je ubio Davida Dragičevića“ Davor je stajao u blizini dužnosnika SNSD-a, a potom mu je prišao Milorad Dodik, koji je rekao da nitko iz SNSD-a ne sprječava da se otkrije istina i niti je u svemu što se događalo u tom slučaju sudjelovao. 

Nabrojao je sve ono što je inicirano da se uradi kako bi se pomoglo Davoru Dragičeviću, koji je bio uključen i u istragu o smrti sina. Dragičević mu je zamjerio što je za Davida rekao da je „narkoman i samoubojica“, što je Dodik negirao. 

'' Sve ćemo dokazati tko su zločinci i ubojice. Idemo do kraja Davide, nitko se neće izvući. Zapamtite'', rekao je Dragičević. 

Dodik je na to reagirao da njega nema potrebe nitko da „izvlači“. 

''Neće mene nitko izvlačiti, ja imam podršku naroda. I opet ću biti na tvojoj strani, da se nađe istina'', rekao mu Dodik. 

Dragičević mu je, između ostalog, na to odgovorio:“Svi su pali na tvoja obećanja, Davor Dragičević neće“. 

Milorad Dodik je prethodno rekao novinarima da on nema nijedan problem što je Dragičević danas bio na mjestu gdje SNSD počinje kampanju, jer i oni žele da se dođe do istine u tom slučaju. 

''Ali, ovdje se radi o politizaciji i istragu treba da radi tužiteljstvo, koje je jedino nadležno u tom slučaju'', rekao je Dodik. 

Vjeruje, kaže, da će Dragičević otići na mitinge i drugih političkih stranaka.


Kopirati
Drag cursor here to close