Spavate li mirno?

Donirali bi tehnološki park Mostaru, ali ih Grad ne želi čuti

Vijesti / Flash | 26. 12. 2016. u 21:54 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvornica metala Stark iz Mostara želi napraviti tehnološki park za građane o svojem trošku. Međutim, njihova vrijedna ideja naišla je na problem - iz Gradske uprave nitko im već neko vrijeme ne odgovara na njihovu ponudu.

Igor Krezić iz tvrtke Stark do gradskih vlasti pokušava doći putem Facebooka. Čak je zamolio svoje Facebook prijatelje da poznanike tagiraju u komentarima kako bi vidjeli ponudu. 

"Prošli put kad sam pokušao kontaktirati nekoga u gradskog upravi, nije urodilo plodom, pa da pokušamo ovako:

Draga gradska upravo, djelatnici Starka (tvornica metala) bi donirali stanovnicima Mostara "Tech park" (rasvjetu, televizije, GoogleHome sustav, internet, klupe itd.) te potpuno samostalno obnovili park, posadili drveća i sve ostalo što je potrebno da dobijemo nešto zanimljivo za nove generacije.

"Tagirajte nekog iz uprave..."

Ono što nam treba od grada je lokacija i odobrenje da to uradimo. Ne tražimo ništa, niti ćemo igdje u parku staviti reklamu, samo želimo tehnolologiju približiti svim ljudima.

Nedavno održan GadgetShow nam je pokazao da ljude itekako zanimaju ovi gadgeti pa želimo da su svakodnevno dostupni (bar oni koje je moguće ugraditi u park) te nas potakao da ovo napravimo.

Ako možete tagirajte nekoga iz uprave ili nam dajte neki email, jer želimo komunicirati samo elektroničkim putem, thnx :)", objavili su svoj apel organizatori ove inicijative.

Kopirati
Drag cursor here to close