Duševna bol

Dodikov sin se pohvalio na Twitteru: Dobio parnicu protiv Stanivukovića

Presudom Osnovnog suda u Banjoj Luci Stanivuković se, između ostalog, obavezuje da Igoru Dodiku isplati i 5.000 KM na ime nematerijalne štete zbog nanesene duševne boli.
Vijesti / Flash | 08. 03. 2021. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igor Dodik, sin predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, pohvalio se na Twitteru presudom u svoju korist, a nakon što je tužio gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića za klevetu.

Riječ je o izjavi Stanivukovića za BNTV od 26. svibnja 2020. koja je prenesena u emisiji Dnevnik, ali i na Youtube pod nazivom: "Bogatstvo Dodikove obitelji - Banja Luka".

Presudom Osnovnog suda u Banjoj Luci Stanivuković se, između ostalog, obavezuje da Igoru Dodiku isplati i 5.000 KM na ime nematerijalne štete zbog nanesene duševne boli te izmiri troškove parničnog postupka u iznosu od 534 KM.

''Uvijek ću biti za to da se informacije ali i kritike iznose argumentirano i činjenično. Sve drugo morat će ovako jer nemam što da krijem. Sredstva od svake takve presude bit će proslijeđena za mlade i talentirane sportaše u RS-u'', naveo je Igor Dodik na Twitteru.

Kopirati
Drag cursor here to close