Zakitio

Dodik u Turskoj platio cjepiva sa 100 eura

Kako je priopćeno iz SNSD-a čiji je Dodik predsjednik, glazbenike je prvo počastio Dodik da bi, potom, isto učinio i Erdogan.
Vijesti / Flash | 16. 03. 2021. u 20:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Dodik 'zakitio' glazbenike u Turskoj

Milorad Dodik, predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine, počastio je večeras glazbenike u Turskoj nakon svečane večere s predsjednikom ove zemlje Recepom Tayyipom Erdoganom.

Kako je priopćeno iz SNSD-a čiji je Dodik predsjednik, glazbenike je prvo počastio Dodik da bi, potom, isto učinio i Erdogan, prenosi N1.

''Nakon sastanaka priređena je svečana večera. Sjajnu atmosferu na večeri dodatno su popravili glazbenici koje je prvo častio predsjednik Dodik, a onda za njim isto uradio i Erdogan'', navedeno je iz ove stranke.

Predsjedatelj i članovi Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, Šefik Džaferović i Željko Komšić borave u službenoj posjeti Turskoj.

Dužnosnici BiH i Turske danas su tijekom službene posjete članova Predsjedništva BiH potpisali sporazume o suradnji u infrastrukturnim i građevinskim projektima i o uzajamnom priznavanju i zamjeni vozačkih dozvola kao i memorandum o suradnji na promociji investicija.

Kopirati
Drag cursor here to close