Predsjednik SNSD-a

Dodik: U rukama Šarovića i Borenovića je opasna stvar za RS

On je za ATV rekao da je SNSD delegirao svoje članove za popunu komisija u Zastupničkom domu da bi spriječio promjene Poslovnika sve dok za to ne bude postojao opći konsenzus političkih predstavnika Republike Srpske.
Vijesti / Flash | 18. 11. 2019. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je večeras da je u rukama lidera SDS-a i PDP-a Mirka Šarovića i Branislava Borenovića ''opasna stvar za Republiku Srpsku'', navodeći ''da se čeka suglasnost SDA za izmjene Poslovnika o radu Zastupničkog doma Parlamenta BiH koje su oni predložili''.

"Bit će zanimljivo vidjeti hoće li će SDS i PDP glasati za pomenute stvari. Vidjet ćemo hoće li će proći izmjene Poslovnika, pretpostavljam da je to moguće jer su se sve bošnjačke stranke okupile oko toga i samo su protiv SNSD i HDZ. Ukoliko SDA uđe u tu vrstu priče, stvara se mogućnost za neku većinu", istaknuo je Dodik, koji je član Predsjedništva BiH iz Republike Srpske.

On je za ATV rekao da je SNSD delegirao svoje članove za popunu komisija u Zastupničkom domu da bi spriječio promjene Poslovnika sve dok za to ne bude postojao opći konsenzus političkih predstavnika Republike Srpske, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close