Samo u BiH

Dobio kaznu zbog prekoračenja brzine automobilom kojeg nije vozio niti ga posjeduje

Zbog razlike u redoslijedu brojeva registracijskih oznaka, koja je očito zbunila policiju, čovjek iz Gradiške ''ni kriv ni dužan'' dobio je kaznu zbog prekoračenja brzine
Vijesti / Flash | 17. 12. 2017. u 20:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bojana Kukavicu iz Gradiške neugodno je iznenadila kuverta u kojoj je bila kazna za počinjeni prometni prekršaj.

Naime, u kazni koja je stigla iz Policijske postaje Gračanica navodi se da je 2. prosinca 2017. godine na dijelu magistralne ceste M-4 Doboj – Tuzla, u mjestu Donja Lahinja, počinjen prekršaj (prekoračenje brzine) vozilom VW Golf za koje tvrde da pripada Kukavici. U kazni se navodi da Golf s registracijskim oznakama E26-K-350 išao 59 km/h na dijelu ceste gdje je dozvoljena brzina 40 km/h pa zbog toga traže od Kukavice da plati kaznu od 50 KM.

Međutim, Kukavica ističe da ne posjeduje to vozilo i da nije počinio prekršaj. Navodi da je u njegovom vlasništvu automobil Opel Vectra s registracijom E62-K -350. U odnosu na Golf razlika je u rasporedu brojeva prvog dijela registracije, javlja ATV.

''Navedenog dana sam se nalazio na poslu u svojoj tvrtki u Novoj Topoli kod Gradiške, te nisam se nalazio na navedenom mjestu. Čak i da jesam, ne posjedujem vozilo Golf navedenih registracijskih oznaka, već vozilo Vectra drugih registracijskih oznaka. Zanima me što mi je dalje činiti i tko će snositi odgovornost za stres koji je nanesen meni i obitelji, kao i tko će snositi eventualne troškove i posljedice ovog slučaja'', pita Bojan Kukavica.

Kao dokaz svojih tvrdnji pored kazne poslao je i fotografiju svog automobila na kojem se jasno vidi registracija.

atvbl.com / Opel Vectra u vlasništvu Bojana Kukavice
Kopirati
Drag cursor here to close