Financijska i moralna podrška

Djelatnici Doma zdravlja Tomislavgrad zahvalili svima koji pomažu

''Hvala svima koji pomažu i šalju umirujuće poruke Duvnjacima u svijetu.Mi smo spremni'', poručili su iz Doma zdravlja Tomislavgrad.
Vijesti / Flash | 02. 04. 2020. u 15:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebok / Djelatnici Doma zdravlja Tomislavgrad zahvalili svima koji pomažu

Djelatnici Doma zdravlja Tomislavgrad zajedničkom fotografijom zahvalili su svima koji im pomažu na bilo koji način.

''Hvala svima koji pomažu i šalju umirujuće poruke Duvnjacima u svijetu.Mi smo spremni'', poručili su iz Doma zdravlja Tomislavgrad.

Dom zdravlja Tomislavgrad prije par dana se obratio svima koji velikodušno nude pomoć ovoj instituciji.

''Ovim putem ih obavještavamo da su nam potrebne zaštitne maske FFP3 i P100 i zaštitna odijela, rukavice, naočale, gumene papuče-kaljače, beskontaktni toplomjeri, inhalatori, sredstva za dezinfekciju itd., a u cilju prevencije i liječenja koronavirusa (COVID 19). Donacije novčanih sredstava mogu se uplatiti na tekuće račune Doma zdravlja Tomislavgrad'', istaknuto je tada.

''Novčana sredstva koja budu uplaćena na ove račune koristit će se isključivo za potrebe nabave medicinske opreme, lijekova i/ili potrebnih materijala za prevenciju i liječenje koronavirusa. U ime svih pacijenata o kojima skrbimo i djelatnika Doma zdravlja, unaprijed se zahvaljujemo svim donatorima'', poručeno je tada na web stranici Doma zdravlja Tomislavgrad.

Vrijedi napomenuti kako je na PayPalu za Dom zdravlja Tomislavgrad do sada skupljeno skoro 50.000 eura.

Kopirati
Drag cursor here to close