Čekaju se rezultati djelatnika

Dječji vrtić Grude ponovno zatvoren zbog koronavirusa

Iz Dječjeg vrtića Grude obavijestili su da se vrtić zatvara zbog pozitivnog nalaza njihove djelatnice na COVID-19.
Vijesti / Flash | 24. 08. 2020. u 14:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dječji vrtić Grude obustavlja rad, jer je jedna djelatnica pozitivna na COVID-19.

''Vrtić neće raditi dok ne dobijemo rezultate ostalih djelatnika koji su radili prošli tjedan'', kazali su za Grude Online iz grudskog vrtića.

Poduzete su sve epidemiološke mjere, a o ponovnom otvaranju vrtića bit ćete pravovremeno obaviješteni, poručili su iz vrtića.

Podsjetimo, 7. kolovoza ovaj vrtić je zatvoren zbog sumnje da je jedna teta pozitivna na COVID-19. Putem Facebooka su obavijestili roditelje da su iz mjera predostrožnosti te po uputi nadležnih službi zatvorili svoja vrata zbog testiranja djelatnice na Covid-19.

Nekoliko dana kasnije,već 10. kolovoza vrtić je ponovno otvoren, jer je nalaz pokazao kako je djelatnica vrtića negativna na COVID-19

Inače, proteklih 48 sati u Grudama je devet osoba pozitivno na COVID-19, a na području Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa testirane 82 osobe, priopćeno je u ponedjeljak iz Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.

Na području Županije Zapadnohercegovačke na prisustvo koronavirusa sveukupno je pozitivno 295 osoba. I to: Široki Brijeg – 81, Ljubuški – 33, Grude – 114 i Posušje – 67, priopćeno je iz Zavoda za javno zdravstvo ŽZH.

Kopirati
Drag cursor here to close