I to je BiH

Djeca do škole moraju prolaziti kroz šumu punu vukova

Roditelji su odlučili zabraniti djeci odlazak u školu zbog opasnosti da ih na kilometar i pol puta do škole, koji prolaze pješice ne napadnu vukovi i psi lutalice.
Vijesti / Flash | 02. 12. 2019. u 15:00 Bljesak.info
Djeca do škole primorana pješačiti kroz šumu punu vukova
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok na društvenim mrežama svakodnevno vidimo primjere luksuznog života iz naše zemlje, skupe telefone i autombile, odjevne predmete, u Bosni i Hercegovini nažalost i dalje postoje ljudi čiju djecu na putu do škole mogu napasti, zvuči li nevjerojatno? Vukovi!

Ekipa O Kanala posjetila je selo Faotići gdje su roditelji odlučili zabraniti djeci odlazak u školu zbog opasnosti da ih na kilometar i pol puta do škole, koji prolaze pješice ne napadnu vukovi i psi lutalice.

Direktor Osnovne škole Begov Han Nevres Memčić kaže da je komisija usvojila prijedlog da se omogući prijevoz djeci na kompletnoj dionici, te da je dobio uvjerenje ministra za obrazovanje i znanost Zeničko-dobojskog kantona da će na narednoj sjednici Vlade problem biti riješen.

Roditelji ne vjeruju u obećanja jer su ih nadležni, kako kažu - već nekoliko puta iznevjerili. Prijevoz za djecu na kompletnoj dionici bio je omogućen prošle godine, samo 20 dana i to tijekom izbora.

Kopirati
Drag cursor here to close