'Lutka'

Demanti Duške Jurišić: Nisam umiješana u slučaj utjecaja na svjedoke

Vijesti / Flash | 12. 01. 2016. u 21:23 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Duška Jurišić, urednica TV programa Federalne TV i dugogodišnja urednica emisije Pošteno demantirala je navode tjednika Slobodna Bosna u članku 'Predmet Lutka: Tužiteljstvo došlo i do Duške Jurišić' objavljenom 12. siječnja 2016. i na portalu Bljesak.info.

Demant prenosimo u cijelosti bez uredničke intervencije:

"Niti sam umiješana u slučaj utjecanja na svjedoka, niti sam osumnjičena da sam "pritiskala" kantonalnu tužiteljicu Dalidu Burzić, niti sam bliska SBB-u i Sehadi Kolenović, a nisam ni kadar za bilo koju rukovodnu poziciju u RTV Federacije. Bio je osnovni red, da ne govorim o profesionalnim principima i kolegijalnosti da me prije objavljivanja vijesti o navodnoj umješanosti o slučaju utjecanja na svjedoka novinari Slobodne Bosne i Bljesak.info kontaktiraju i provjere svoje navode.

Koliko je apsurdan vaš tekst, potvrđuje i pisanje magazina “Dani” koji sam uređivala u vrijeme dok je vođena akcija “Lutka” a kada sam bila izložena brutalnom linču Dnevnog Avaza čiji je osnivač Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a.

Podsjetiću da sam tada za “Dane” radila, jer sam nakon pravosnažne presude u moju korist dobila otkaz na Federalnoj televiziji, Redakcija Informativnog programa je ukinuta kao i moje radno mjesto urednika, a sve to praćeno kampanjom u Dnevnom Avazu za moju diskreditaciju."

Kopirati
Drag cursor here to close