Davor Dragičević objavio prve snimke: "Dokaz da su ubili Davida"

Davor je objavio sedam snimaka, uz poruku: "Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika, nastavit će se...".
Vijesti / Flash | 12. 04. 2019. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Davor Dragičević, otac ubijenog banjalučkog mladića Davida, sinoć je, na Facebook grupi Pravda za Davida, objavio prve snimke za koje tvrdi da su prvi video dokazi o organiziranom ubojstvu njegovog sina, prenosi Radiosarajevo.

Davor je objavio sedam snimaka, uz poruku: "Organizirano ubojstvo Lukačeve hunte i Dodika, nastavit će se...".

Na snimkama se vide događanja ispred kuće Đorđa Rađena, za koju su istražitelji iz RS-a tvrdili da ju je David opljačkao u noći kada je nestao (17. na 18 ožujak 2018.). Na jednoj snimci vidljivo je i policijsko auto, a objavio je i fotku iz drugog kadra - snimak s Raiffeisen banke o kojem se dugo priča.

Foto: Facebook / 

Novinar Slobodan Vasković već izvjesno vrijeme tvrdi da je Rađen ključna figura u Davidovom ubojstvu. Dragičević već neko vrijeme tvrdi da ima snimke koji dokazuju da je David ubijen, a 7. travnja je u dnevniku BHRT-a najavio da će uskoro objaviti dokaze.

Vrijedi podsjetiti da se nedavno, na društvenim mrežama, pojavio izvjesni "Boki" koji u komentarima tvrdi da postoji snimka ubojstva Davida Dragičevića. Osoba pod tim pseudonimom je napisala da će uskoro sve biti u javnosti:

''Gledao sam osobno snimku sa RF (Raiffeisen) banke koja je snimila kako je pretučen David Dragičević na parkingu Metalske škole.''

Policija je nakon ovog načinila službenu zabilješku u kojoj se navodi da je Davor Dragičević za 15 tisuća eura naručio montirani video materijal u kojem policijski službenici dave Davida.

"Prema prikupljenim operativnim podacima, osoba Davor Dragičević je preko za sada nepoznatih osoba za novčani iznos od 15.000 eura naručila video materijal na kojem bi bila montirana snimka odnosno fotomontaža, na kojem se vidi kako policijski službenici MUP RS dave pokojnog Davida Dragičevića.

Foto: Facebook / 

Navedena snimka je trebala biti pušten na Trgu Krajine 5. listopada 2018. prilikom održavanja skupa „Pravda za Davida", ali osobe koja su trebala napraviti fotomontažu snimke nisu završile, tako da snimka nije ni objavljen", napisano je u službenoj zabilješci čiji sadržaj su prenijeli mediji u BiH.

Davor Dragičević je nakon toga poručio da nisu točne te tvrdnje i da će prava snimka uskoro biti pušten u javnost.

Podsjećamo, David Dragičević je nestao 18. ožujka 2018, a njegovo beživotno tijelo pronađeno je šest dana poslije na ušću rječice Crkvena u Vrbas. Od tog dana počinje borba Davora i Davidove majke Suzane Radanović koji samo žele da ubojice njegovog djeteta budu uhićene, procesuirane i osuđene. No, to se do danas nije dogodilo.

Okupljanja u centru Banje Luke, na kojima je tražena istina o stradanju tog mladića, prekinuta su krajem prošle godine, a za Davorom je raspisana potjernica - on je proteklih dana u Austriji zatražio i azil.

 

Kopirati
Drag cursor here to close