Sve na vrijeme

Da nije malo kasno: Pooštravaju se mjere na bh skijalištima

Iz ski-poduzeća ističu da zaposleni pružaju maksimalne napore u provođenju propisanih mjera…
Vijesti / Flash | 28. 03. 2021. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na skijalištima Ski-centra Bjelašnica-Igman od danas će biti strože mjere zbog naglog porasta broja zaraženih virusom korona u BiH, objavljeno je iz sarajevskog poduzeća "ZOI'84".

Iz ovog poduzeća pojašnjavaju da strože mjere predviđaju ograničenje broja karata koje će biti dostupne za prodaju i smanjenje dozvoljenog kapaciteta parkinga.

"U suradnji s policijskim organima, pored propisanih mjera za nepoštivanje odredbi, naši Covid-redari bit će ovlašteni da oduzmu karte onima koji ne budu poštivali obveze nošenja zaštitnih maski i držanja fizičke distance", navodi se.

Iz ovog poduzeća ističu da zaposleni pružaju maksimalne napore u provođenju propisanih mjera i da uz podršku policije i inspekcijskih organa, koji vrše stalne nadzore, nastoje da svim posjetiteljima ponude siguran boravak na skijalištima.

"Korisnici usluga Ski-centra se pridržavaju propisanih mjera, ali i ovom prilikom apeliramo na sve skijaše i posjetitelje na obvezno pridržavanje mjera", navode iz poduzeća "ZOI`84".

Podsjeća se da je ključni razlog zatvaranja velikog broja skijališta u Europi korištenje zatvorenih kabinskih žičara i zatvorenih ugostiteljskih objekata, dok se boravak na planinama, uz poštovanje fizičke distance, preporučuje.

Kopirati
Drag cursor here to close