Ravnatelj SIPA-e

Ćulumu 'Zlatni znak policije' Slovenije

Policijski ataše Republike Slovenije u BiH čestitao je ravnatelju SIPA-e na imenovanju i poželio puno uspjeha u radu.
Vijesti / Flash | 25. 08. 2020. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ravnatelj Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) Darko Ćulum održao je u utorak, radni sastanak sa policijskim atašeom Republike Slovenije u BiH Matijažom Šinkovecom, priopćeno je iz SIPA-e.

Na sastanku je razgovaralo i o predmetima koji su važni kako za BiH tako i za Sloveniju, a odnose se na najteža kaznena djela iz oblasti terorizma, organiziranog kriminala, trgovine ljudima i ilegalnih migracija te pranja novca, uz poseban naglasak na dalje jačanje i unaprjeđenje kako operativne tako i strateške suradnje.

Zaključeno da je dosadašnja suradnja bila uspješna te da će u sljedećem razdoblju biti još više unaprijeđena, sa naglaskom na pravovremenu razmjenu obavještajnih podataka i informacija.

Policijski ataše Republike Slovenije u BiH čestitao je ravnatelju SIPA-e na imenovanju i poželio puno uspjeha u radu.

Kao znak zahvalnosti na dosadašnjoj uspješnoj suradnji, policijski ataše Republike Slovenije u BiH uručio je ravnatelju SIPA-e priznanje 'Zlatni znak policije' za dugogodišnju uspješnu suradnju u širenju sigurnosne kulture.

Ono, navode iz SIPA-e, predstavlja jedno od najvećih priznanja koje se dodjeljuje za dugogodišnju izuzetno važnu suradnju ili pomoć policiji Slovenije u obavljanju poslova koji se odnose na širenje sigurnosne kulture, jačanje i razvoj sigurnosti, ili za izuzetno važnu višestruku suradnju i pomoć u pojedinačnim sigurnosnim operacijama, u kojima su blisko surađivali SIPA i MUP Republike Slovenije.

Kopirati
Drag cursor here to close