Službeno

Crveni križ Mostar: Ne prikupljamo pomoć za Hrvatsku

''Uz iskrenu zahvalnost, ovim putem Vas obavještavamo da, Crveni križ trenutno ne prikuplja ni hranu, ni higijenu kao ni ostale neprehrambene artikle'', poručili su iz Crvenog križa grada Mostara.
Vijesti / Flash | 30. 12. 2020. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crveni križ grada Mostara objavio je na društvenim mrežama kako ne prikuplja pomoć za stradale u potresu u Republici Hrvatskoj.

''Koliko god nas je pogodila i potresla vijest o strašnom zemljotresu koji je pogodio nam susjednu Republiku Hrvatsku, toliko ste nas Vi obradovali svojim pozivima i spremnosti da pomognete. Uz iskrenu zahvalnost, ovim putem Vas obavještavamo da, Crveni križ trenutno ne prikuplja ni hranu, ni higijenu kao ni ostale neprehrambene artikle'', poručili su.

Naveli su kako su, posredstvom strukture Crvenog križa u Bosni i Hercegovini, u stalnoj komunikaciji sa kolegama iz Hrvatskog Crvenog križa prateći situaciju i čekajući na signal iz R. Hrvatske.

''U slučaju bilo kakve potrebe, a koje dobijemo sa terena, biti ćete obavješteni. Molimo Vas za strpljenje i razumijevanje, u nadi da će se posljedice zemljotresa sanirati čim prije, te da će se naši susjedi uskoro vratiti normalnom životu'', navode.

''Nažalost, ljudske živote ne možemo vratiti, ali se moramo potruditi da čim prije uz zajedničke kordinirane aktivnosti savladamo sve tegobe i probleme koje je prouzrokovao ovaj zemljotres. Do tada, tačnije dok ne dobijemo zahtjev za prikupljanjem pomoći, pozivom na humanitarni broj 17023 zasigurno ćete učiniti pravu stvar'', poručili su iz Crvenog križa Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close