suradnja

Čović s Bešlićem o Mostaru

Vijesti / Flash | 01. 02. 2017. u 17:36 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović održao je danas u Mostaru sastanak s članovima Gradskog odbora HDZ-a BiH Mostar. Predsjednik tog odbora Damir Džeba, skupa sa svojim suradnicima, predstavio je program i plan djelovanja u proteklom razdoblju, s jasnim ciljevima za ovu godinu, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Na sastanku je razgovarano o svim temama koje se trenutno vežu za Mostar, počevši od razvojnih projekata, prometne infrastrukture, sigurnosne situacije, kulturnih sadržaja, obrazovanja, te funkcioniranja javnih poduzeća, a dotaklo se i izbora u ovome gradu koji se ne održavaju od 2008. godine.

Na sastanku su precizirane i dogovorene daljnje aktivnosti, a predsjednik Čović je podržao rad i dao ohrabrenje vodstvu mostarskog GO HDZ-a BiH u nastojanjima da Mostar profunkcionira svojim punim kapacitetom i mogućnostima, stoji u priopćenju.

Čović je održao sastanak i s hercegovačko-neretvanskim Županijskim odborom HDZ-a BiH. Sastankom je predsjedao predsjednik tog županijskog odbora Ljubo Bešlić, koji je upoznao Čovića i nazočne o trenutnom stanju i aktivnostima koje se provode na području HNŽ-a.

Poseban osvrt bio je na trenutnu gospodarsku, socijalnu i političku sliku županije. Na sastanku su se komentirali i rezultati lokalnih izbora 2016. godine, s posebnim osvrtom na prekid demokratskog izbornog procesa u općini Stolac.

Na sjednici je zaključeno kako odlukom o ponovljenim izborima treba osigurati da Stolac funkcionira kao i sve ostale općine te županije, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

Poseban naglasak u raspravi bio je, kako se navodi, i na infrastrukturnim projektima, razvoju cestovnih pravaca i gospodarstva na području cijele županije.

Čović je dao bezrezervnu potporu svim prijedlozima koji će pomoći kako bi se gospodarske i infrastrukturne prilike popravile u svim općinama Hercegovačko–neretvanske županije, stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close