Pomoć najugroženijima

Čović pozvao parlamentarce da kao i on doniraju svoju plaću

Podsjećamo, Bakir Izetbegović se odrekao dvije trećine plaće za pomoć najugroženijima, dok je to odmah iza njega učinio i Šefik Džaferović, predsjedavajući Predsjedništva BiH.
Vijesti / Flash | 24. 03. 2020. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragan Čović, predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine pridružio se Bakiru Izetbegoviću i Nikoli Špiriću koji su se odrekli dijela plaće za pomoć najugroženijima koronavirusom u BiH.

"U vremenu kada se solidarnost intenzivno pokazuje ključnom stavkom društva, pozivam kolege iz #PSBiH na zajedničko djelovanje koje će omogućiti pružanje potpore onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebitija", napisao je Čović.

On je pozvao sve parlamentarce da doniraju plaće za mjesec ožujak kako bi se sredstva usmjerila u dobrotvorne svrhe.

"Ovim putem zahvaljujem kolegama Izetbegoviću i Špiriću na spremnosti da doniramo plaće za mjesec ožujak kako bi se prikupljena novčana sredstva usmjerila u dobrotvorne svrhe. Pozivamo sve ostale iz #PSBiH da učine isto", napisao je Čović na Twitteru.

Podsjećamo, Bakir Izetbegović se odrekao dvije trećine plaće za pomoć najugroženijima, dok je to odmah iza njega učinio i Šefik Džaferović, predsjedavajući Predsjedništva BiH, prenosi N1.

Kopirati
Drag cursor here to close