Sastanak u Sarajevu

Čović o gospodarskoj suradnji s Ji Pingom

Dragan Čović sastao se danas u Sarajevu s veleposlanikom Narodne Republike Kine Ji Pingom.
Vijesti / Flash | 08. 10. 2020. u 18:02 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamjenik predsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragan Čović sastao se danas u Sarajevu s veleposlanikom Narodne Republike Kine Ji Pingom.

Tijekom sastanka razgovarano je o gospodarskoj suradnji koja se svakodnevno razvija, te bilateralnim odnosima Bosne i Hercegovine i Kine.

Također, istaknuto je zadovoljstvo razvojem dosadašnjih odnosa, uz uvjerenje kako će se oni i dalje unaprijeđivati s obzirom na brojne neiskorištene mogućnosti između Narodne Republike Kine i Bosne i Hercegovine

Dužnosnici su razmijenili mišljenja i o trenutnoj situaciji s pandemijom koronavirusa te utjecaju na zdravstvo, razmjenu roba i usluga, kao i nastale posljedice u gospodarstvu.

Zamjenik predsjedatelja Čović se u svoje osobno i uime žitelja Bosne i Hercegovine i ovom prilikom zahvalio veleposlaniku Pingu na značajnoj donaciji medicinske opreme, koja je iz Kine stigla u Bosnu i Hercegovinu, tijekom borbe s pandemijom koronavirusa.

Nakon sastanka, Čović poklonio je veleposlaniku Pingu monografiju 30. godina Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine", saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close