Lutalice

Čopor pasa napao koze u Blagaju: Četiri usmrtili, za ostalim se traga

Napad se dogodio u noći sa srijede na četvrtak, a kako za Bljesak.info govori Haris Novalić, vlasnik ove farme, u čoporu se nalazilo osam pasa lutalica.
Vijesti / Flash | 30. 05. 2019. u 14:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čopor pasa lutalica napao je stado koza na farmi smještenoj u  Blagaju pokraj Mostara. Četiri koze su psi usmrtili, dok se za ostatkom stada, koji je brojio ukupno 25 koza, traga. Napad se dogodio u noći sa srijede na četvrtak, a kako za Bljesak.info govori Haris Novalić, vlasnik ove farme, u čoporu se nalazilo osam pasa lutalica.

''Napali su naše stado od 25 koza, odnosno sve što smo imali na farmi koja je u vlasništvu mene i brata. Četiri koze smo pronašli mrtve, dok je ostatak stada nestao. Cijelu noć smo bili u potrazi za psima i kozama, no nismo ih uspjeli pronaći'', govori Novalić i ističe kako je ovo dokaz kako je priča da se problem s psima lutalicama riješio apsurd.

Čitav slučaju su prijavili policiji u Mostaru, te je uz njih na mjesto zločina izašao i veterinar.

''Četiri koze smo pronašli a vlasnik farme pretpostavlja kako se radi o napadu pasa lutalica. Očevid je urađen, te smo pozvali i Sanitarnu inspekciju nakon čega ćemo imati više informacija'', potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

 

 

 

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close