''Ćaća, čekamo te"

Članovi grupe 'Pravda za Davida' poslali poruku Davoru

Već šesti dan nitko ne zna šta se te noći dogodilo sa Davorom Dragičevićem.
Vijesti / Flash | 05. 01. 2019. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi grupe Pravda za Davida poručili su Davoru Dragičeviću, ocu ubijenog Davida Dragičevića, da ga čekaju i da u svojoj borbi za istinom nikada neće ostati sam.

"Davor je uvjek bio dva koraka ispred ubojica. Nadam se da je i ovaj put tako. Ćaća, čekamo te", "Davor Dragičević gdje god da si fališ, volimo te i znaj da se molimo za tebe. Nikada nećeš ostati sam... Nikada", samo su neke od mnogobrojnih poruka članova grupe Pravda za Davida upućene Davoru Dragičeviću koji je još uvijek pod nerazjašnjenim okolnostima nestao u noći 30. prosinca tijekom prosvjeda grupe Pravda za Davida u Banja Luci, piše N1.

Već šesti dan nitko ne zna šta se te noći dogodilo sa Davorom Dragičevićem. On je posljednji put viđen oko 23 sata blizu džamije Ferhadija, kada je policija tjerala građane s Trga Krajine poslije skupa "Pravda za Davida".

Iako je te noći prvobitno objavljeno informacija da je Davor ponovo uhićen, iz Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske odmah su demantirali pisanja pojedinih medija.

Kopirati
Drag cursor here to close