Dječji vrtić

Čitlučki mališani odali počast poginulim braniteljima

Kod spomen obilježja podignutog u spomen na branitelje i ratne žrtve iz župe Krista Kralja nastradale u Drugom svjetskom ratu
Vijesti / Flash | 29. 10. 2019. u 14:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polaznici Dječjeg vrtića Čitluk u pratnji svojih odgajateljica okupili su se u utorak kod Spomen križa u Čitluku kako bi odali počast poginulim braniteljima Brotnja, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Mališani su kod Spomen križa položili cvijeće i zapalili svijeće povodom predstojećih blagdana Svih svetih i Dušnog dana, a nakon što su zajednički izrekli molitve, mališani su također posjetili spomen obilježje stradalim braniteljima iz župe Krista Kralja – Čitluk.

Kod spomen obilježja podignutog u spomen na branitelje i ratne žrtve iz župe Krista Kralja nastradale u Drugom svjetskom ratu, poraću i Domovinskom ratu, mališani su također zapalili svijeće i izrekli molitve.

Tijekom posjeta čitlučkom groblju Podadvor mališani su se pomolili i kod groba pokojne Mare Bevanda, nekadašnje djelatnice Dječjeg vrtića Čitluk te kod posljednjih počivališta svojih djedova, baka i ostale rodbine, priopćeno je iz Općine Čitluk.

Kopirati
Drag cursor here to close