Svi stručnjaci

Čerkez poslao važnu poruku: Očekuje nas policijski sat?

U nedostatku nogometa ne mogu svi biti izbornici ili treneri, pa postadoše epidemiolozi i predlažu dolaske stranih stručnjaka, uvođenje mjera, dodao je.
Vijesti / Flash | 05. 08. 2020. u 08:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policijski sat nije rješenje, nego je ključ u pisanju kaznenih prijava i procesuiranju onih koji se ne ponašaju u skladu s preporukama, napisao je na službenom Facebook profilu pomoćnik federalnog ministra zdravstva Goran Čerkez.

U nedostatku nogometa ne mogu svi biti izbornici ili treneri, pa postadoše epidemiolozi i predlažu dolaske stranih stručnjaka, uvođenje mjera, dodao je, prenosi Oslobođenje.

''Ne postoji zdravstvo u svijetu koje je zaduženo za kontrolu provođenja mjera, to svugdje u svijetu radi inspekcija, policija, tako bi trebalo biti i kod nas. Policijski sat, restrikcija nije rješenje. Rješenje je vlastita odgovornost, rješenje je da policija i inspekcija počnu pisati kaznene prijave za one koji ne poštuju. Rješenje je da sudovi počnu procesuirati po hitnom postupku sve one koji ugrožavaju zdravlje drugih'', poručio je Čerkez i ponovo uputio apel svim građanima Bosne i Hercegovine da nose maske, peru ruke i drže distancu.

Kopirati
Drag cursor here to close