Kolona sjećanja

Čapljina odaje počast žrtvama Domovinskog rata Grada Vukovara

Dana 16. studenog (petak) 2018. godine u 16:00 sati organizirat će se Kolona sjećanja za Vukovar.
Vijesti / Flash | 13. 11. 2018. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom obilježavanja 27. obljetnice dana pada Vukovara i sjećanja na žrtve Vukovara, dana 16. studenog (petak) 2018. godine u 16:00 sati  organizirat će se Kolona sjećanja od Trga kralja Tomislava, ulicama Braće Radića,  Ante Starčevića , Mate Bobana do Trga hrvatske slobode.

Na križanju ulice odnosno na kružnim tokovima Kolona sjećanja će se nakratko zaustaviti, kako bi učenici zapalili lampione u znak sjećanja na vukovarske žrtve.

Na Trgu hrvatske slobode povodom odavanja pijeteta svim poginulim hrvatskim žrtvama II svjetskog rata, Domovinskog rata te poraća, a posebice sjećanja na sve poginule branitelje i civile Grada heroja svih Hrvata - nikad zaboravljenog Vukovara, održat će se prigodan program učenika O.Š. Vladimira Pavlovića Čapljini, O.Š. „Lipanjske zore“ Višići i učenika Srednje škole Čapljina.

U Koloni sjećanja će sudjelovati:

učenici O.Š. Vladimira Pavlovića u Čapljini,

učenici O.Š. „Lipanjske zore“ Višići,

učenici Srednje škole Čapljina,

učitelji, roditelji i građani općine.

''Ovim putem pozivamo sve građane da na dostojanstven način, paljenjem lampiona i molitvom, odaju počast svim vukovarskim žrtvama. Općina Čapljina-općinski načelnik kao pokrovitelj će osigurati lampione za sve građane koji se mogu do 16:00 sati preuzeti ispred O.Š. Vladimira Pavlovića'', navedeno je u priopćenju Općine Čapljina.

Kopirati
Drag cursor here to close