Brutalna tučnjava u Dubrovniku: Tacnom mu polomio zube i čelo

Dvojica sezonaca bili su toliko divljački udarani da je više Dubrovčana koji su svjedočili napadu, bilo toliko zgroženo brutalnošću da su svojevoljno do ponoći čekali da policiji daju izjavu,
Vijesti / Flash | 01. 08. 2019. u 11:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Dubrovniku na Pilama je sinoć došlo do fizičkog sukoba između petorice mladića. Kako je Indexu potvrdila policija došlo je do sukoba između trojice iz Dubrovnika te dvojice mladića iz Slavonskog Broda.

Indexov čitatelj koji je i svjedok tvrdi da su trojica brutalno napali sezonce koji su nakon svega bili prekriveni krvlju. Jedan od dvojice navodno je plakao i molio pomoć, imao je rasječeno čelo. Drugome je bila razrezana ruka. Tvrdi i da je bilo puno svjedoka, piše Index.

Iz policije su za Index na sve rekli samo kako istraga traje te da je došlo do sukoba.

"Pomozite!"

"Zašto, zašto? Pomozite...", riječi su jednog napadnutog mladića tvrdi čitatelj Indexa.

Uz njega je stajao njegov kolega, također sezonac iz Slavonije, sav u šoku sa rukom razrezanom do kosti. Njih dvojica, 25-godišnjak i 24-godišnjak iz Slavonskog Broda bili su žrtve brutalnog fizičkog napada koji se dogodio jučer oko 21.30 sati u Pilama, ispred restorana Orhan.

Dvojica sezonaca bili su toliko divljački udarani da je više Dubrovčana koji su svjedočili napadu, bilo toliko zgroženo brutalnošću da su svojevoljno do ponoći čekali da policiji daju izjavu, tvrdi naš čitatelj koji je zgrožen i postupanjem policije.

Slavonce su napali dvojica 30-godišnjaka i jedan 34-godišnjak. Kako tvrdi čitatelj portala Index.hr, jedan napadač je jednog mladića držao s leđa, a drugi napadač ga je konobarskom tacnom silovito udarao u usta u namjeri da mu polomi zube. Polomili su mu zube i čelo.

Kopirati
Drag cursor here to close