Tko se boji kiše još

Turisti unatoč lošem vremenu pristižu u Mostar

Bez obzira na loše vremenske prilike i kišu koja pada od ranih jutarnjih sati, turisti iz svih dijelova svijeta ne prestaju dolaziti u Mostar.
Vijesti / Flash | 03. 10. 2019. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Turistička sezona ne jenjava u gradu Mostaru bez obzira koje je godišnje doba, te kakve su vremenske prilike.

Jezgra Starog grada i danas je u prijepodnevnim satima bila ispunjena turistima iz cijelog svijeta. Dok su jedni slušali vodiča i razgledavali znamenitosti, drugi su iskoristili priliku da se fotografiraju za neku od društvenih mreža, te na taj način povećaju broj svojih pratilaca i pohvale se novom destinacijom na karti svojih putovanja.

Bljesak.info / Brojni turisti u Mostaru unatoč lošem vremenu

 Činjenica je i da su brojni svjetski časopisi uvrstili upravo Mostar zajedno sa Starim mostom u destinaciju koju u ovom dijelu regije svakako treba posjetiti, što je zasigurno doprinijelo povećanju broja turista posljednjih godina.

Bljesak.info / Turisti u staroj jezgri grada 
Bljesak.info / Turističa sezona u Mostaru ne jenjava 

Podsjećamo,  u Bosni i Hercegovini u srpnju 2019. turisti su ostvarili 193.043 posjete, što je više za 7,8 posto u odnosu na lipanj 2019. i za 12,2 posto više u odnosu na srpanj 2018. godine.

Bljesak.info / Sa kabinacama u obilazak Mostara

Također, turisti su u srpnju ove godine ostvarili 423.119 noćenja, što je više za 21 posto u odnosu na lipanj 2019. i za 8,6 posto više u odnosu na srpanj 2018. godine. 

Bljesak.info / Kiša nije spriječila dolazak turista u Mostar
Bljesak.info / Turisti u Mostaru
Kopirati
Drag cursor here to close