Brnabić

'Nije dobro što nitko nije odgovarao za napad na Vučića u Srebrenici'

''Do dana današnjeg niko nije odgovarao za taj napad i mislim da to nije dobra poruka za regionalnu suradnju'', kazala je Brnabić na pres-konferenciji, tijekom summita Procesa suradnje jugoistočne Europe (SEECP) na Jahorini.
Vijesti / Flash | 09. 07. 2019. u 13:38 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijerka Srbije Ana Brnabić danas je potvrdila je da neće prisustovati na obilježavanju godišnjice genocida 11. srpnja u Srebrenici. 

''Nisam pozvana u Potočare i neću ići. Svakako dobru poruku ne daje ni to što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić tada kao predsjednik Vlade Srbije za 20.godišnjicu od ovog užasnog zločina bio u Potočarima gdje je bio napadnut i životno ugrožen. Do dana današnjeg niko nije odgovarao za taj napad i mislim da to nije dobra poruka za regionalnu suradnju'', kazala je Brnabić na pres-konferenciji, tijekom summita Procesa suradnje jugoistočne Europe (SEECP) na Jahorini.   

Uputila je najdublju sućut svim žrtvama sukoba u Bosni i Hercegovini, te istakla da je tu da pomogne kako bi doprinijela da se regija učini stabilnijim prije svega zbog mladih. 

''Ako se stalno vraćamo na jedne te iste nesporazume među nama, neslaganja i prošlost, te ne gledamo u budućnost onda ni region neće biti nikako drugačiji nego što je bio u prošlosti'', smatra Brnabić.    

Video: Brnabić: Nije dobro što niko nije odgovarao za napad na Vučića u Srebrenici
Kopirati
Drag cursor here to close