Zahvalnica

Bljeskova priča među najboljima

''Zato vam veliko hvala što ste svojim radom i dodatnim angažmanom skrenuli pozornost na bitne teme koje se tiču prava svakog djeteta'' - rekla je Khan.
Vijesti / Flash | 23. 11. 2019. u 13:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Sa dodjele nagrada na radionici koju je organizirao UNICEF u BiH

Tradicionalna godišnja priznanja za doprinos zaštiti i promociji prava djeteta dodijeljena su na radionici ''Medijski doprinos promociji i zaštiti prava djeteta'', koju je organizirao UNICEF u BiH.

Priznanje za najbolji TV prilog dobila je dopisnica N1 iz Tuzle Nataša Tadić za prilog ''Djecu liječiti iz proračuna a političare SMS porukama''.

U kategoriji internet priznanje je dodijeljeno Midhatu Poturoviću za priču ''Super heroj bez plašta'' objavljenu na Radio Slobodna Europa.

U kategoriji blog nagrađena je Brankica Smiljanić za tekst ''Čuvajte djecu od samih sebe'', dok je u kategoriji štampa priznanje otišlo u ruke Živane Jovančić iz Magazina Gracija za priču ''Srećan sam, u školi sam!''

Foto: Fena / Sudionici radionice ''Medijski doprinos promociji i zaštiti prava djeteta'', koju je organizirao UNICEF u BiH

Zahvalnice za promociju prava djeteta dobili su Jasna Avdibegović (Federalna novinska agencija), Amina Bijelonja (Glas Amerike-VOA), Velida Kulenović (radio Federacije BiH), Aida Hrnjić (Aljeezera), Katarina Marijanović (Bljesak.info), Ammar Grbić (Magazin Pereventeen).

Svim navedenim dobitnicima posebno se zahvalila šefica predstavništva UNICEF-a u BiH Rownak Khan navodeći da je njihov doprinos iznimno važan u današnjem društvu, gdje teme koje se tiču prava djeteta nisu uvijek najčitanije.

''Zato vam veliko hvala što ste svojim radom i dodatnim angažmanom skrenuli pozornost na bitne teme koje se tiču prava svakog djeteta'' - rekla je Khan.

Organiziranjem radionice UNICEF u Bosni i Hercegovini nastavio je s praksom konzultacija s predstavnicima medija, stručnjacima, aktivistima i odgovornih institucija o medijskom doprinosu promociji zaštiti prava djeteta.

Predstavljene su smjernice za procjenu medijskih sadržaja u svjetlu najboljeg interesa djeteta.

Priču za koju je Bljeskova novinarka dobila zahvalnicu možete pročitati na ovom linku.

 

Kopirati
Drag cursor here to close