Ljubo Bešlić

Bivši gradonačelnik uspješno se oporavlja nakon transplantacije srca

Ljubo Bešlić uspješno se oporavlja nakon transplantacije srca
Vijesti / Flash | 20. 02. 2021. u 12:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić uspješno se oporavlja nakon transplantacije srca koja je izvršena u četvrtak u zagrebačkoj bolnici Rebro.

Kako doznaje Večernji list, Bešlić se probudio iz kome, komunikativan je te su liječnici iznimno zadovoljni tijekom oporavka. Bešlić se nalazi na intenzivnoj njezi i pod strogim nadzorom liječnika, a oporavak od ove iznimno teške operacije trebao bi trajati godinu dana.

Podsjetimo, bivši gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić u srijedu navečer hitno je odvezen za Zagreb na transplantaciju srca.

Kako nam je rekao izvor Večernjaka, u srijedu je Bešliću stigao poziv iz zagrebačke bolnice da je, nakon provedene tipizacije tkiva, pronađeno srce za njega i on je odmah vozilom Hitne pomoći iz Mostara prevezen u glavni grad Hrvatske, gdje je nakon pretraga i priprema jučer ujutro podvrgnut kompliciranom operativnom zahvatu koji je izveo tim satavljen od više vrhunskih stručnjaka.

Čije je srce Bešlić dobio, zasada, prema pravilima Eurotransplanta, je nepoznanica.

Protekne li sve u najboljem redu i ako obitelj osobe čije je srce bivši gradonačelnik dobio bude suglasna da se objave podaci, Bešlić, ali i javnost, doznat će i tu informaciju, piše Vecernji.ba.


Kopirati
Drag cursor here to close